milla 412 messages – 06/08/2009 5:21 AM
Onko muutes grillillä myytävä NAM kebab liha gluteeniton ?
Ilman mitän kastikkeita ym . Ihan vain liha ?
Mies kun sitä eilen osti itselleen salaatin kera, niin oli pakko sitten maistaa :P Otin siis tietoisesti riskin.
Ei oireita tullutkaan ..
en olekaan uskaltanut tähän mennessä mitään maistella grilliltä diagnoosin jälkeen. Mut mites on , oliko se liha gluteenitonta ? :/
milla 412 messages – 06/08/2009 5:43 AM
Kebab-liha: Naudanliha, vesi, perunakuitu, mausteet, suola (1,5 %), kasviproteiinihydrolysaatti, stabiloinitaine (E 450), aromivahvenne (E 621), perunakuitu, glukoosi
Tollasen kebab lihan tuote selosteen löysin ... Eli tuon mukaan se ainakin sopisi - ko ??
Vlad 22 messages – 06/08/2009 8:26 AM
Moi!
En uskalla syödä. Olen liian niin usein löyänyt tuoteselosteesta venhän ja korppujauhot yms... Kebulihaa tiettävästi jatketaan aina ja tämä jatketuote vaihtelee varmasti suuresti. Ainahan pyritään matalampiin kustannuksiin, joten juuri "edukkaan" vehnän uskoisin kummittelevan useimmissa keburullissa.
Jezu Admin – 06/08/2009 11:15 AM
Grilliltä en ole uskaltanut ostaa, mutta Korv-Göranin kebab-lastuja on tullut mussutettua. Niiden pussiin on merkattu selkeästi gluteeniton. Täältä lisätiedot:Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Jezu Admin – 06/08/2009 10:59 PM
Tämän keskustelun innoittamana pitikin taas ostaa kebab-lastuja ja söin äsken kunnon rasvapaukun - kebabia ja ranskalaisia. Vähintään yhtä hyvää kuin grillillä 04 yölläKeliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Kari 364 messages – 06/09/2009 3:05 PM
Kiva mainosmusiikki tossa
Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.
Carsu 43 messages – 12/30/2009 10:51 AM
Itse kyselin gluteenittomuutta Pappa pizza ketjun ravintolassa Espoossa, kuulemma heidän kebabissa on vähän vehnää. Eli ei käy.. Tosin he hankkivat heti tämän pyynnön jälkeen gluteenittomia pizzapohjia Mutta ilmeisesti esim Chilli ja Stadin Kebab Helsingissä, eivät myöskään ole gluteenittomia.. harmi kun se kebab on niiiiin hyvää!
ozgirl 7 messages – 01/10/2010 10:20 AM
Helsingin keskustassa kebab-paikkojen kebabit sisältävät korppujauhoja. Lukuunottamatta Forumin Southern Fried Chicken-pikaruokalaa, jossa kebab liha kuulemma tehdään itse. Heidän mukaansa halvimmat tukkukebab lihat sisältävät aina vehnää. Kebab-lihaa voi tehdä kotona itsekin helposti, vaikka onkin hieman aikaa vievää.. Tein juuri uudeksi vuodeksi gluteenittomat pitaleivät, lihan, eri kastikkeet jne. aivan itse ja hyvää tuli! Tuli vielä todella halvaksi!
ranex 21 messages – 01/10/2010 8:15 PM
http://www.autofoorumi.fi/forum/viewtopic.php?f=275&t=2087
tuossapa on oikean hyvä resepti, vatkata täytyy ja pitää, tosi pitkään.
Jezu Admin – 01/10/2010 11:42 PM
ranex kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
ponipimu 239 messages – 01/11/2010 1:16 AM
Kannuksessa on aukastu uus kebappipaikka ja ostosreissulla kävin kysäisemässä gluteenittomuutta, emme jääneet syömään kun kiire oli mutta ehkä ens viikolla menemme.
poika kaivo pakastimesta ison kebap-paketin, toi sen minulle luettavaksi ja kyljessä komeili LAKTOOSITON, GLUTEENITON. mutta ranskalaisia siellä ei voi syödä, kebapin kaveriksi pitää otta riisi tai kermaperunat.
kantsii pyytää saada ite lukea tuoteseloste jos epäilee asiaa.
Kari 364 messages – 01/11/2010 12:00 PM
Korv-Göranin kebabia meillä on pöydässä silloin tällöin. Ainakin G-tuote , ja aika hyvää
Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.
porajata 460 messages – 01/11/2010 2:09 PM
Arvaus, kauanko Kebab-paikkoja on suomessa ollut ?
evita 62 messages – 01/11/2010 3:48 PM
porajata kirjoitti:
porajata 460 messages – 01/11/2010 6:32 PM
evita kirjoitti:
Suviih 629 messages – 01/11/2010 6:38 PM
Jotain Suomessa valmistettuja kebablastujahan myydään marketeissa ja ne ovat muistaakseni gluteenittomia, joten varmasti löytyy joistakin kebabravintoloistakin gluteenitonta kebabia. Se on vaan sitten toinen juttu ymmärtääkö mahdollisesti ulkomaalainen myyjä mitä tarkoitat kun pyydät tuoteselostetta nähtäväksi...Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Siukku13 60 messages – 01/11/2010 9:56 PM
Carsu kirjoitti:
ponipimu 239 messages – 01/13/2010 12:02 AM
korv-görania syödään meilläkin kotona, samoin snelmannia. ne on gluteenittomia.
göranilla on myös kebad-kastike samaa tuoteperhettä sekin gluteeniton ainakin tuoteselosteen mukaan. on muuten älyttömän hyvää!
ja s-market ja prisma myy, meilläpäin Kokkolaa.
Suviih 629 messages – 01/13/2010 6:39 PM
Mitähän kebeb-lihaa muuten käyttävät ABC-asemilla? Sieltähän saa hyvää gluteenitonta kebabia ihan kastikkeen kanssa (kastike kenties Görania, maistuu ainakin hyvin samanlaiselle).Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Jezu Admin – 01/13/2010 6:55 PM
Suviih kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Suviih 629 messages – 01/28/2010 7:58 PM
Mimmi Mutikaisen ruokablogissa oli hyvänoloinen ohje kotikebabin valmistamiseen. Ohjeella tulee automaattisesti gluteenitonta kebabia.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
taigis 101 messages – 01/29/2010 9:51 AM
Pienestä sitä kyllä ilahtuu..
Hanna 26 messages – 07/15/2011 10:44 PM
Lappeenrannassa ainakin Sammonlahdessa sijaitseva Selam-kebab-pizzeria on myynyt gluteenitonta kebab-lihaa. Olen joskus tutkinut tuoteselosteen ja kyllä se näytti gluteenitonta olevan. Muistaakseni Turussa valmistettua. Viime aikoina ei ole tullut käytyä, joten en tiedä, onko tilanne ennallaan.
Eräässä toisessa Lappeenrannan kebab-ravintolassa gluteenitonta kysyessäni vastaus oli tyyliin "on kaikki mausteet", joten en syönyt sitten siellä ...
Mampu 122 messages – 02/04/2012 12:14 PM
Uskallatte siis ostaa kebab-paikasta, jossa myös pöllyytellään pizzapohjien kanssa, käsitellään samoilla välineillä jne? Esim pitakebabia täyttäessähän ottimet, joilla täytettä laitetaan, ovat suoraan kontaktissa pitaleipään eikä niitä varmaan vaihdeta tai pestä, kun ottaa kebablihaa salaatilla. Samoin salaatit ovat esillä niin, että niihin pääsee leijailemaan pizzapohjan kaulintajauhoja, pitaleivän murusia ym.
Kerran kysyin subista onnistuuko gluteeniton salaatti. "Juu onnistuu" sanoi myyjä ja tarttui salaattitarvikkeisiin samoilla kertakäyttöhanskoilla, joilla oli juuri tehnyt muun perheen leivät. Salaattiannosta odotellessa katsoin, kun seuraava työntekijä leikkasi seuraavan asiakkaan leipää salaattiastioiden yläpuolella niin, että leivänkappaleet lentelivät salaattiastioihin. Eipä tullut annettua salaattiannosta perheen keliaakikolle... Harmittaa, etten tullut hölmistyksissäni sanoneeksi mitään - uusi kun asialla silloin olin.
paivi63 13 messages – 04/21/2014 10:00 PM
Troija-kebab Jyväskylässä; myyjä tiesi lihan gluteenittomaksi, ja uskalsin syödä ranskalaisetkin, kun hän kertoi, ettei öljyssä paisteta muuta.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.