Kauran sopiminen omaan ruokavalioon

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Vaula 141 messages10/05/2015 6:19 AM

Hei, kiinnostaisi tietää miten käytännössä tiedän varmasti että puhdaskaura todella sopii omaan ruokavalioon? Keliakiani on todettu jo 14 v. sitten ja olen alusta alkaen käyttänyt puhdaskauratuotteita ilman oireita - tai niin ainakin olen kuvitellut. Nyt kuitenkin olen alkanut miettimään voisiko tietyt oireet (esim. suupielet toisinaan halki, TODELLA kuivat kädet) liittyä siihen, ettei puhdaskaura mahdollisesti sovikaan ruokavaliooni? Ihokeliakiaa minulla ei siis ole todettu enkä noudata ns. luontaisesti gluteenitonta ruokavaliota, vaikka esim. vehnätärkkelystä sisältäviä tuotteita käytän todella harvoin. Miten ihmeessä pystyn itse testaamaan sopiiko se kaura ja/tai ns. ei-luontaisesti gluteeniton ruokavalio itselleni?

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s