Linda 34 messages – 05/10/2009 11:43 AM
Ajattelin leipoa kauralastuja ja ihmettelen voiko sen pienen määrän vehnäjauhoja vain suoraan korvata vastaavalla määrällä gluteenitonta jauhoseosta? Muutenkin mietin tota jauhoseosta, voiko sitä yleisesti käyttää ihan samalla tavalla ja samoja määriä kun vehnäjauhoja?KattiMatikka 271 messages – 05/10/2009 4:28 PM
Kyllä voi korvata mun kokemusten mukaan suoraan. Ja ainakin piirakkaohjeissa olen korvannut suoraan. Toiset jauhoseokset on parempia kuin toiset. Tietysti tämä on osaltaan makuasiakinOnly registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.