Carsu 43 messages – 07/11/2014 9:15 AM
Heippa!
Haluaisin kysellä mikäli täällä joku on sairastaessaan (iho)keliakiaa ollut raskaana? Mitä jos on vahingossa syönyt gluteenita, onko vaikuttanut mitenkään? Itse olen nyt ensimmäistä kertaa raskaana, ja ensimmäistä kertaan moneen vuoteen, kyynärpäihin on ilmestynyt niitä tuttuja keliakiapatteja varmaankin seisovan pöydän antimista, täytyy olla vastedes tarkempana.. Mutta kun kyseessä nyt on ensimmäinen raskaus, niin olen melkoisen hysteerinen asian suhteen Eli jos jollain on kokemusta, niin pliis kertokaa
Lisäksi muuten kysyisin, kun neuvolassa neuvottiin syömään 6-8 leipäviipaletta päivässä, mutta silti välttämään sokeria, että mitenhän se onnistuisi? Kaikissa käyttämissäni jauhoseoksissa on valmiiksi lisättyä sokeria (koostumuksen parantamiseksi?), ja valmiissa gluteenittomissa leivissä on myös sokeria melko lailla...
milla 412 messages – 07/11/2014 6:42 PM
Korvaa leivät puuroilla. Lisää vielä marjoja kyytipojaksi, niin johan saat kuituja
Rupert 74 messages – 07/12/2014 12:28 AM
Riisijauhoja, maissijauhoja, tattarijauhoja, eri hiutaleita, pellavarouhetta, jne. kun sotket oman maun mukaan, niin et tarvitse mitään valmiita jauhoseoksia.
Carsu 43 messages – 07/12/2014 7:33 AM
Pellavansiemeniä ei raskaana saa syödä, mutta muuten joo.. Pitänee tehdä omat seokset vaikkei niistä yhtä hyvää leipää saa aikaan..
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.