Willa 6 messages – 01/25/2015 12:03 PM
Hei!
Hakusessa olisi herkullisten karjalanpiirakoiden ohje. Nettisurffailun perusteella suurin osa gluteenittomista karjalanpiirakoista valmistetaan pelkästään tattarista tai tummista Jytte-jauhoista tai sitten Jytte-tattari-vaalea jauhoseos-sekoituksella. Jopa teff-jauhoista joku oli valmistanut piirakoita.
Nyt kaipaisin vinkkiä sellaiselta, joka on monenlaisia kuoritaikinoita kokeillut ja osaa sanoa, mistä jauhoista saa aikaan herkullisimmat karjalanpiirakat? Hyväksi todettu ohje olisi myös plussaa! Ja miten on pakastamisen laita - raakana pakkaseen ja sieltä uuniin, vaiko uunin kautta pakkaseen. Miten voisulan kanssa voitelun kanssa tällöin toimitaan?
Kiitos vastanneille!
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.