Gluteenittomien leipien kalorit

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin03/18/2009 10:35 PM

    Tutkailin tuossa Sunnuntai Kaura Porkkanasämpylöiden kalorimäärää - yhdessä sämpylässä on 200 kaloria (nykyäänhän tuollaista saa sanoa gluteenittomaksi, eikö?) Mielestäni kalorimäärä on hurja, vaikka en olekaan muita leipäpusseja pahemmin tutkinut. Onko teillä kokemuksia asiasta?

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • milla 412 messages03/19/2009 5:29 AM

    Aika energia pläjäys. Mutta tollasiin en ole kaupassa törmännytkään. Pitääkin tutkailla, ja ostaa JOs löytys.

  • Ad

  • Sussu 97 messages03/19/2009 6:40 AM

    Kyllä.Niin on myös esim. Moilasen leipomon gluteeniton Auringonkukkka sämpylä aikas tuhtia tavaraa. 218 kaloria per sämpy. Ei parane kamalaa määrää voita päälle juntata....

  • higga 209 messages03/19/2009 10:08 AM

    Toi sunnuntain sämpylä on ainakin aika iso ja tuhti, pystyykö sitä edes kerralla syömään.. Jos vertaa höttösiin grahamsämpylöihin, niin niitä saada syödä ainakin kaks et vastaa tota sunnuntain sämpylää. Mun mielestä gluteenitonta leipää ei tarvi syödä niin suurta määrää kuin tavallista tullakseen kylläiseksi.

  • Reetta  719 messages03/19/2009 7:28 PM

    Kävin tutkimusretkellä lähikaupan leipäpuolella. Näyttävät muuten kautta linjan olevan tömäkämpää tavaraa gluteenittomat leivät. Kalorien määrä 100 grammaa kohti järjestään välillä 300-400 kcal. "Normaalileivissä" vaihtelu näyttää olevan 200 kalorin kahden puolen 100 grammaa kohti.

    Mutta eipä tosiaan gluteenitonta leipää jaksa syödä yhtä paljoa kuin tavallista leipää.

  • porajata 460 messages03/20/2009 12:48 PM

    Kyllä nuo leivät ainakin kiloja näyttää tuovan vai johtuuko jostain muusta...

    Pari kaurasämpylää menee lisukkeineen päivässä ja muutakin leipää muutamia viipaleita...

    Luulisi ainakin kuituja noista saavan riittävästi ?

  • Siukku13 60 messages03/22/2009 9:21 PM

    Minäkin olisin sitä mieltä, ettei gluteenitonta leipää jaksa syödä yhtä paljon kuin tavallista. Ainoa poikkeus on leivontapäivä, jolloin saattaa mennä uunituore leipä kokonaan. Toistaiseksi kaikissa tekemissäni leivissä on ollut myös rasvaa/öljyä, mutta ajattelin kokeilla ilman, koska normileipään en juuri koskaan laittanut rasvaa.

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s