Gluteenitonta Hampurissa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin02/04/2011 10:09 PM

    Tuli ostaa päräytettyä Hampurin matka. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisen kaupungin gluteenittomasta tarjonnasta? Saksasta aiemmin melko huonot kokemukset, mutta eihän se nyt estä keliaakikkoa matkailemasta

    Myös vinkit nähtävyyksistä otetaan ilolla vastaan.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Tallulah 476 messages02/06/2011 5:41 PM

    Hampurissa on tullut käytyä useastikin, eikä mitään ongelmia, kuten ei missään Saksassa, joten siinä meidän kokemukset eroavat. Kaupasta löytää kaikkea mahdollista jos ei halua ulkona syödä kaikkia aterioita. Satama on kiva ja tietysti Reeperbahnilla pitää käydä, ja jos menette strippiklubille, kysykää juomien hinnat ennen tilaamista. Jos on hyvä sää, kannattaa mennä jokiristeilylle. Kaupungista löytyy myös älyttömän hyviä levykauppoja jos musiikki kiinnostaa!

  • Ninni 114 messages02/07/2011 3:05 PM

    Yhden päivän olen keliaakikkona viettänyt Hampurissa ja en saanut hyvää kuvaa täkäläisten gluteenitietoisuudesta. Hotellissa en saanut mitään gluteenitonta aamupalalla, koska en ollut etukäteen asiaa ilmoittanut. Olin silloin aika tuore keliaakikko ja en tajunnut ilmoittaa asiaa etukäteen. Toisaalta Suomessa olisi kyllä vastaavassa tilanteessa kaivettu jostain pakastimesta ilman muuta joku sämpylä ja muffinsi. Eli aamupala oli sitten hedelmiä ja jugurttia ja kahvia.

    Missään todella hyvässä ravintolassa en entinyt syödä. Kaupungilla yritin jotain haukata, mutta missään ei tunnuttu tietävän keliakiasta tai gluteenittomuudesta mitään. Kun kysyin asiasta muutamassa paikassa, eivät he tuntuneet olevan kovin tietoisia asiasta. Pärjäsin sitten syömällä sellaisia juttuja, jotka takuuvarmasti ovat gluteenittomia.

    Kiva kaupunki kyllä muuten!

  • Jezu  Admin07/28/2011 11:54 PM

    Kun en ole vieläkään ehtinyt kirjoittaa matkatarinaa reissultani, lisäillään nyt edes noita ruokapaikkoja, joista sai gluteenitonta. Tässä kaksi ensimmäistä:

    Signatures

    Cha Chà

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s