Hilpuri 3 messages – 08/17/2015 8:16 PM
Viikonloppuna on tulossa vierailemaan sukulaisperhe, jossa on kaksi keliaakikkoa. Keksin kyllä gluteenitonta tarjottavaa, mutta nyt haluaisin tehdä gluteenittoman suolaisen pannarin. Netistä selailin ohjeita, ja monessa niistä tuli vastaan, että pannarista tulee ohut, eikä ollenkaan samanlainen kuin tavallisesta pannarista. Nyt kaipaisin hyviä pannarireseptej.
Hilpuri
Tintti 48 messages – 08/18/2015 11:21 AM
Tästä ohjeesta tulee ihan normipannarin paksuinen esim. piirakkavuoan kokoiseen astiaan.
2,5 dl Semperin fin mix hieno jauhoseos
ripaus suolaa
1/2 l maitoa
1-2 rkl juoksevaa margariinia
3 munaa
Sekoita tässä järjestyksessä.
225 astetta, n.25 min.
Ja kaipa päälle voi laittaa juustoa ja ym suolaista täytettä. En ole kyllä koskaan kokeillut.
jori-o 84 messages – 08/18/2015 11:46 AM
Etsi haulla pannari niin ohjeita löytyy.
jori-o
Hilpuri 3 messages – 08/18/2015 4:41 PM
Kiitos Tintille ohjeesta, tätä testataan.
Hilpuri
Tintti 48 messages – 08/26/2015 5:54 PM
Teitkö Hilpuri ohjeellani pannaria? Kiinnostaisi tietää mitä laitoit päälle ja miten onnistui.
Hilpuri 3 messages – 08/27/2015 8:16 PM
Tintti kirjoitti:Tein, tosin tein annoksen tuplana eli pellillisen koko porukalle gluteenitonta mutta laitoin vain 4 munaa koko taikinaan ja jauhojen määrää vähän lisäsin eli litran taikinaan 6 dl jauhoja. Ihan hyvin onnistui.
Hilpuri
nyyti 58 messages – 10/09/2015 3:36 PM
Tää ei ole ihan sitä mitä tässä kysyttiin, mutta yleisenä vinkkinä tällä ohjeella tulee ihan älyttömän hyviä kreppejä, jotka toimii sekä suolasen että makean täytteen kanssa: http://uusiatuulia.fi/aitienpaivan-hyvan-olon-aamupala/
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.