Gluteeniton pannari?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
1 2
Next > End >>
  • Soffiine 44 messages09/02/2013 3:05 PM

    Kyllä noilla edellä mainituilla onnistuu, ja ne paljon puhutut kukkulat onnistuvat myös.

    Mutta tässä taannoin banaanit olivat taas tummuneet, ja tuli kiire keksiä mitä niistä leipoisi. Yksi hyvä ohje on tämä, suoraan Risenta Hirssihiutale -pussin kyljestä. Hirssi toimii banaanin kanssa erittäin hyvin.

    Banaanipannukakut hirssihiutaleilla

    1 dl gluteenittomia jauhoja
    1 1/2 dl hirssihiutaleita
    2 tl leivinjauhetta
    1/2 tl suolaa
    1 iso kypsä banaani (antaa mennä vaan enemmänkin!)
    1 iso kananmuna
    2 rkl voisulaa
    2 1/2 dl maitoa

    Sekoita kuivat aineet. Lisää vaikka haarukalla soseutettu banaani, sekä voi ja maito seokseen.
    Vatkaa muna joukkoon ja anna taikinan seistä n.10 minuuttia.
    Paista pienet pannukakut voissa kullanruskeiksi, n. 2-3 min. kummaltakin puolelta, tai nosta iso pannari uuniin.
    Lisukkeena voi tarjota raejuustoa ja viipaloidut banaanisiivut.

  • Soffiine 44 messages09/02/2013 3:28 PM

    Diamanto kirjoitti:
    Hyviä ohjeita paljon, mutta kertokaahan muutama mainio pannari-ohje johon EI tule munaa?? Niitä onkin jo sitten vaikeampi löytää. Nimenomaan maistuvaa vaihto-ehtoa

    Letut ja pannarit onnistuvat kuuleman mukaan myös ilman kananmunaa. Maitorahka tai perunasose, perunajauhot voivat olla tällöin avuksi. En tosin ole tuota kokeillut.

    Leivonnassa korvataan muna näin: 1 kukkura tai 2 hillittyä rkl soijajauhoa ja 2 rkl vettä.

  • nyyti 58 messages12/15/2013 3:37 PM

    Tää on mun mielestä aika hyvää: http://keittiojapuutarha.blogspot.fi/2013/12/banaani-rahkapannari.html
    Ei ihan tavan pannarin makunen, mutta kivaa vaihteluksi. Muuten oon tehnyt pannaria ihan sillä että oon laittanut tavan pannaritaikinaan esim. kaura- ja perunajauhoa.

  • nyyti 58 messages12/15/2013 3:37 PM

    Tää on mun mielestä aika hyvää: http://keittiojapuutarha.blogspot.fi/2013/12/banaani-rahkapannari.html
    Ei ihan tavan pannarin makunen, mutta kivaa vaihteluksi. Muuten oon tehnyt pannaria ihan sillä että oon laittanut tavan pannaritaikinaan esim. kaura- ja perunajauhoa.

<< Start < Previous
1 2
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s