Gastro 2016 -messujen gluteeniton tarjonta
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Jezu Admin – 03/17/2016 7:30 PM
Saatat törmätä huomenna Gasto 2016 -messuilla myös allekirjoittaneeseen Tapahtuma on auki vielä huomenna perjantaina 18.3. klo 10-17. Kyseessä on HoReCa-alan ammattilaistapahtuma, mutta myös tavikset pääsevät sisälle lunastamalla 20 euron pääsylipun. Kannattaa huomata, että tapahtuma on K18, eikä sinne pääse edes vauvan ja rattaiden kanssa (asia varmistettu Messukeskuksesta puhelimitse).
Gluteenitonta ruokavaliota noudattavia saattavat kiinnostaa ainakin nämä näytteilleasettajat (ei tietoa esittelevätkö kaikki myös gluteenittomia tuotteita). Lopussa osaston sijainti:
- Oy Arvid Nordquist Finland Ab (Schärin tuotteet) 6p71
- Europicnic Oy (mm. Sigdalin gourmet-kauranäkkäri) 6n59
- Helsingin Mylly Oy (myslit ja uudet kauratuotteet) 6b49
- Keliakialiitto ry 6r68
- Ab Korv-Görans Kebab Oy (kebabit) 6m51
- Leipomo Pekan Parhaat (gluteenittomat leivokset ja leivät) 6h59
- Moilas Oy 6k79
- Porokylän Leipomo Oy (kuulemma lähes kokonaan gluteeniton osasto) 6m59
- Oy Rollfoods Ab (näitä te syötte mm. hotellien aamiaisella) 6c51
- Oy Sinebrychoff Ab (Lightbeer, Koff I) 6m29
- Tamisy Oy (gluteenittomien maahantuontia, esim. Bezgluten) 6m79
- Urtekram int. A/S (gluteenittomia luomutuotteita) 6h51
Katso kaikki näytteilleasettajat täältä.
Nähdään huomenna! Saa tulla juttelemaan Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Jezu Admin – 03/17/2016 9:09 PM
Vielä huomiona pääsylipusta:
Alaikäraja 18 vuotta (koskee myös sylilapsia).
Eli lapset joutuu jäämään kotiin iästä riippumatta Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Join the discussion
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The most read discussions in category
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.