Amarantti 35 messages – 11/15/2009 10:48 AM
Onko esim Fazerin suklaa gluteeniton? Esim. Fazerin sininen?
Viveka 127 messages – 11/15/2009 11:44 AM
~ Gluten-free personality since 2004 ~
porajata 460 messages – 11/15/2009 6:16 PM
Syön suklaata kaiken laista, en kyllä 100g enempää/päivä
Viimeksi ostin 60 % Brunbergin suklaata
Niin ja mitään oireita en ole saanut minkäänlaisista suklaista ainakaan tuosta määrästä
Suviih 629 messages – 11/15/2009 7:29 PM
Valtaosa Fazerin 200g:n levyistä on erittäin vähägluteiinisia. Tarkempaa tietoa löytyy Fazerin nettisivuilta "erotyisruokavaliot"-osiosta.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
milla 412 messages – 11/16/2009 11:52 AM
Fazerin sinistä kuluu kivasti Nam.
gluteeniton 32 messages – 11/17/2009 10:07 AM
Heips kaikille,
Varoituksen sanana, että lukekaa hyvät kanssa kuluttajat AINA pieni präntti ja vähän isompikin paketeista. Fazerin sinisessä ja fatserin sinisessä kun on eroja... Osa sinisestä on ns. saastunutta ja valmistetaan linjastossa jossa käsitellään vehnää... Sitä kun myydään vaikka missä muodossa. on nappia ja patukkaa ja vaikka mitä kokoa levyä. NE ON KAIKKI ERI TUOTTEITA.
Samoin nuo ulkomaan tuliaismakeiset ei ole samoja kuin mitä suomessa myydään. Eli suurennuslasi käteen ja tarkistamaan mitä on ostamassa.
Ja ei ole kerta eikä toinenkaan, kun tuote joka vielä vähän aikaa sitten oli tuoteselosteen mukaan gluteeniton onkin muuttunut gluteenilliseksi. Siihen ei kannata tuudittautua että tätähän minä olen aina ennenkin ostanut...
Nimimerkillä. Kokemusta löyttyy...
Pulla 267 messages – 11/17/2009 11:49 AM
Syön 100 ja 300 gramman levyjä ja patukoita, mutta en niitä 200 gramman levyjä, joissa on varoitus.
marke 71 messages – 11/17/2009 4:14 PM
Kannattaa katsoa teksti patukan tai levyn kääreestä. Kaikkia suklaita ei käsitellä linjastoissa, joissa käsitellään vehnää. Tilanne voi muuttua, joten siksi kannattaa lukea tuttujenkin tuotteiden kääreet ja pakkausselosteet.
Fazerin Sinisen patutkat ja 100 g levyt ovat olleet turvallisia tähän asti.
Suviih 629 messages – 11/17/2009 6:26 PM
Niistä 200g levyistä oli keliakialiiton sivuilla juttua, että Fazer on testannut, etteivät suklaat sisällä gluteenia yli sallittujen raja-arvojen, vaikka ne valmistetaan samalla linjalla vehnää sisältävien tuotteiden kanssa. Herkimmille keliaakikoille (luontaista diettiä noudattaville) tosin eivät välttämättä käy, mutta suurimmalle osalle keliaakikoista kuitenkin.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Reetta 719 messages – 11/18/2009 5:00 PM
Olen myös silloin tällöin syönyt noita 200 gramman levyjä. Lemppari on vadelma-karpalosuklaalevy, jolla "palkitsen" itseäni ylitöissä. Ei oireita.
Tänään ostin eka kertaa chili-maissi-patukan. Ja voi vitsi, että tuo printti on pientä. No sen verran kaupassa sain selvää, että ei ole kiellettyjä aineita. On muuten aika jännä makukokemus tuo chili suklaassa...
helemu 6 messages – 11/29/2009 4:09 PM
Ei oo gluteenitonta, ainakaa kaikki. Mulle tuli paha maha kipu Fazerin tummasta suklaasta
Jezu Admin – 11/29/2009 4:38 PM
helemu kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
sartsu 18 messages – 12/01/2009 4:45 PM
poikani syö usein 200 g fazerin sinistä suklaalevyä ja verikokeet olivat juuri mitattuna ok niinkuin aikaisemminkin otetuissa.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.