Englannin lakritsin sininen nonparelli karkki

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • niksinella 4 messages05/05/2009 9:58 PM

    Tietääkö kukaan sisältääkö Englannin laktitsin sininen nonparelli karkki gluteenia? Se muistuttaa mielestäni enemmän marmeladikaramellia kuin lakritsaa.

  • Jezu  Admin05/05/2009 10:38 PM

    Ainakin tässä Rainbow Englannin lakritsi -pussin ainesosaluettelossa mainitaan vehnäjauhot. Itse en söisi.

    Rainbow Englannin lakritsi

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Ad

  • Suviih  629 messages05/05/2009 10:53 PM

    Vaikka juuri karkki itsessään ei tuota vehnää sisältäisi (epäilisin senkin kuitenkin jonkinsorttista lakua olevan ja sisältävän näinollen vehnää), on kontaminaatio kuitenkin niin suuri että jättäisin myös syömättä.

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

  • Reetta  719 messages05/06/2009 8:39 PM

    Kunpa joku osaisi valmistaa gluteenitonta Englannin lakritsia. Englannin lakut on olleet lempparikarkkeja - silloin ennen.

  • KattiMatikka 271 messages05/07/2009 2:12 PM

    Tuollainen karkki itsessään tuskin (huom. tuskin?) sisältää gluteenia, mutta jos se on englanninlakupussissa niin eipä kannata suuhunsa laittaa kun se on kontaminoitunut...

    Mutta!

    Noista karkkikaupoista. Siis niistä kauhalla 0,89/100g kaupoista saa varmaan ostettua yksittäisiä avaamattomia laatikoita sitä omaa suosikkia.

  • Pulla 267 messages05/07/2009 3:32 PM

    Eikös sen sinisen sisällä ole lakritsia, vähän kovempaa vain?

  • glenni 58 messages05/07/2009 3:48 PM

    Kyllä se kirkasta on, ei lakua. Eikös niitä ole pinkkinäkinniitä samanlaisia? Tai muistelisin, että niitä oli ainakin silloin joskus kun olin lapsi. Kuuluivat ainoihin karkkeihin, joista pidin tuossa sekoituksessa

  • Ad

  • niksinella 4 messages05/10/2009 10:50 PM

    Joo, niitä on myös vaaleanpunaisia. Taidan kyllä jatkossa olla syömättä kontaminaatioriskin takia. Huomaan, että ajan myötä olen muuttunut hieman holtittomammaksi gluteenia kohtaan... en ole niin tarkka (tai en ajattele asiaa loppuun asti, esim juuri kontaminaatioriskiä) niinkuin silloin alkuaikoihin. Mutta nyt aion skarpata :o)

    Tuo oma avaamaton karkkilaatikko oli hyvä idea. Usein vaan kun esim töissä on tarjolla englannin lakua niin on vaan niin iloinen siitä että MUKA jotain pussista voisi syödä... Sitä tavallaan huijaa itseään.

    Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille kohtalotovereille!

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s