Jezu Admin – 01/02/2009 1:30 PM
Tiedustelin Campbellsilta mitkä heidän tuotteistaan sopivat keliaakikolle ja sain heidän asiakaspalvelustaan seuraavan vastauksen:Campbell Soup Finland Oy Kuluttajapalvelu kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
marielli 14 messages – 01/04/2009 3:08 PM
Hei oikeesti hyvä juttu, mä en edes ajatellu et ne vois olla gluteenittomia. Jotenki vaan ajattelin et ne suurustetaan vehnäjauhoilla...
Suviroosa 1 message – 11/19/2011 5:03 PM
Hei ajattelin hiukan päivittää tätä tietoa. Kysyin Cambells kuluttajapalvelusta että onko ranskalainen sipulikeittopussi gluteeniton. Vastaus oli tämä:
"Hei!
Kiitämme kysymyksestänne ja mielenkiinnostanne tuotteisiimme.
Blå Band Sipulikeiton valmistukseen ei käytetä gluteenipitoisia ainesosia.
Valmistamme kuitenkin samassa tehtaassa myös mm. vehnäjauhoja sisältäviä tuotteita. On olemassa riski, että gluteenipitoisia hiukkasia joutuu vaikkapa ilmasta tuotteeseen.
Elintarvikelain mukaan gluteenipitoiset ainesosat on aina ilmoitetettava ainesosaluettelossa, jos niitä on tuotteen valmistukseen käytetty.
Saman lain mukaan pakkauksissa ei saa käyttää gluteeniton-merkintää tavanomaisten elintarvikkeiden pakkauksissa, eikä markkinoinnissa, mikäli gluteenittomuutta ei ole säännöllisin analyysein varmistettu.
Valmistamme tavanomaisia elintarvikkeita, emme erityisesti gluteenittomia tai gluteenittomiksi valmistettuja elintarvikkeita. Emme analysoi tuotteidemme gluteenipitoisuuksia. Näiden seikkojen takia pakkauksissamme ei ole gluteenito- merkkiä, emmekä voi väittää tuotteitamme gluteenittomiksi, vaikka niiden valmistukseen ei olisikaan käytetty gluteenia sisältäviä raaka-aineita.
Lasten terveyden ollessa kyseessä, on aina varmempi jättää tuote pois ruoan valmistuksesta.
Ystävällisin terveisin
Kuluttajapalvelu
Campbell Soup Finland Oy"
MariJo 77 messages – 08/10/2012 1:16 PM
Heippa!
Uskallatteko käyttää Blå Bandin kastikkeita ja Lämmin kuppi-tuotteita, joissa ei ole ainesosissa gluteenia? Onko tehtaan kontaminaatio-riski kuinka suuri,onko tullut oireita?
Ostin curry-kastikepussin, riskillä ajattelin kokeilla...
Tallulah 476 messages – 08/10/2012 3:26 PM
Itse olen satunnaisesti käyttänyt, en usko että niin suurta kontaminaatiota voi tapahtua että tuosta haittaa olisi suolinukalle.
ponipimu 239 messages – 08/11/2012 2:04 AM
kukapa niitä joka päivä syö?
ja toisekseen, kartatteko kaupassa leipäosastoa, siellähän voi pölistä vehnäjauhot...
Suviih 629 messages – 08/11/2012 3:24 PM
Noita Lämmin Kuppi -keittoja olen silloin tällöin pitänyt töissä mukana "hätävara-eväänä" eikä ole mitään oireita tullut silloin tällöin syötynä.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
MariJo 77 messages – 08/11/2012 6:04 PM
Syöty on kastiketta, eikä vatsalla ollut mitään valittamista. Joten syön tulevaisuudessakin.
Susa 61 messages – 08/13/2012 9:03 AM
Sama juttu, Lämmin kuppeja joskus tullut syötyä töissä tai reissussa hätävarana enkä ole huomannut oireita.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.