Semper vinkit!

Paras gluteeniton pizzapohja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Paras gluteeniton pizzapohja

Paras gluteeniton pizzapohja


Gluteeniton pizzapohja on helppo valmistaa tällä Semperin reseptillä. Hyvän pohjan päälle voi lisätä omat suosikkitäytteensä, joulun jälkeen kinkkupizza taitaa olla aika suosittua


Ainekset
4 dl Semper gluteenitonta Karkeaa tai Kuitupitoista jauhoseosta

1 1/2 dl vettä

10 g tuorehiivaa

2 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl leivinjauhetta

Valmista näin:

1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een.

2. Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.

3. Lisää öljy, suola, Semper gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukulla noin 4 min.

4. Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikinapallot pyöreiksi pizzapohjiksi.

5. Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

6. Paista uunin alaosassa 250°C:ssa noin 8 minuutin ajan.

... ja sitten vaan herkuttelemaan

Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, gluteenitonpizza, pizzapohja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    12/27/2018 12:44 PM
  • Muokattu
    Today 7:25 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,006s