Semper vinkit!

Herkulliset gluteenittomat Runerbergin tortut

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Runebergin torttujen resepti, Semper

Runebergin torttujen resepti, Semper



Runebergin tortut onnistuvat mainiosti gluteenittomina.

Ne kannattaa valmistaa muffinivuokiin, josta ne on helppo syödä lusikalla ja laittaa tarjolle.

Runebergin tortut, gluteeniton
8-10 kpl


100 g sulatettua voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 ½ dl Semper FinMix -jauhoseosta
1 dl mantelijauhetta
1 dl (5 kpl) Semper Piparkakkuja murustettuna
2 tl leivinjauhetta
2 munaa
manteli- tai karvasmanteliaromia varovasti annostellen

Koristeluun:
100-150 g vadelmamarmeladia
2 dl tomusokeria
vettä

Valmista näin:
1. Laita sulatettu voi tai margariini, sokeri, FinMix -jauhoseos, mantelijauhe, murustetut piparkakut, leivinjauhe ja munat kulhoon. Sekoita puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.

2. Mausta manteli- tai karvasmanteliaromilla varovasti annostellen.

3. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-225 C°:ssa noin 12-15 minuuttia.
Jäähdytä.

Koristelu:
Pursota vadelmamarmeladi muffinien keskelle.
Sekoita tomusokerin joukkoon vettä sen verran, että saat paksun, mutta pursotettavan tahnan.
Pursota sokerikuorrute vadelmamarmeladin ympärille.

Kuva ja Resepti: Hellapoliisi

Merkintään liittyvät avainsanat: #gluteenitonresepti, #gluteenitonrunebergintorttu, #sempergluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    01/30/2018 2:47 PM
  • Muokattu
    Today 7:10 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,006s