Semper vinkit!

Gluteenittomat joulutortut

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Gluteenittomat joulutortut

valmistuvat nopeasti tällä Hellapoliiisin reseptillä. Taikina on helposti käsiteltävä.
Kokeile taikinaan erilaisia maustettuja maitorahkoja ja käytä vaihteeksi luumu-marmeladin tilalla muita paistonkestäviä marmeladeja.

Gluteenittomat joulutortut
20 kappaletta
225 g voita tai margariinia
250 g maustettua tai maustamatonta maitorahkaa (esimerkiksi sitruuna tai vanilja)
4 dl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
n. 100 g luumumarmeladia
Voiteluun:
1 kananmuna

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja maitorahka keskenään.
Lisää FinMix –jauhoseos ja leivinjauhe joukkoon ja kääntele taikina tasaiseksi.
Kaulitse FinMix-jauhoilla jauhotetulla pöydällä suorakaiteen malliseksi levyksi.
Leikkaa pizzaleikkurilla neliöiksi ja vedä noin 2 cm pitkä vinoviilto jokaisen reunan joka toiseen päätyyn.
Jaa luumumarmeladi jokaisen neliön keskelle ja käännä sakarat keskelle luumumarmeladin päälle.
Voitele halutessasi kananmunalla.

Paista 200-225°C:ssa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes joulutortut ovat saaneet väriä.

Kuva ja resepti Hellapoliisi

Gluteenittomat joulutortut

Gluteenittomat joulutortut

Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, gluteeniton leivonta, joulutorttu, keliakia, vilja-allergia, yliherkkyys

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    12/15/2015 10:11 AM
  • Muokattu
    Today 7:05 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,006s