Muistatko tämän retroherkun?
Riisisuklaa valmistuu helposti ja nopeasti vaikkapa lasten kanssa. Saat makeisista näyttävän näköisiä, kun annostelet ne kauniisiin karkki- tai muffinivuokiin. Ihania herkkupaloja juhlahetkiin!
Gluteenittomat Riisisuklaat
125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta (sokeroimatonta)
1 tl vaniljasokeria
8 dl Semper gluteenittomia Riisimuroja
1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa.
Nosta pois liedeltä.
2. Lisää tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri
sekoittaen.
3. Lisää Semper Riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin
paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
4. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.
Mistä löydät Semper glueenittomat riisimurot?
Niitä on jo myynnissä K-ryhmän suurimmissa kaupoissa ja ne ovat tulossa myyntiin myös S-ryhmän suurimpiin kauppoihin huhtikuun aikana.
Kuva ja resepti: Hellapoliisi
Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton herkku, gluteeniton riisimuro, gluteenittomat karkit
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.