Kevyiden iltapalojen sarja alkoi tuhdilla täytetyllä patongilla. Espanjan reissulta oli sattunut mukaan myös muita gluteenittomia herkkuja, joten kevyiden iltapalojen sarja sai jatkoa hampurilaisella.
ProCelin hampurilaissämpylä oli erittäin kuohkea, hyvin erilainen kuin kotimaiset vaihtoehdot (en tosin ole vielä mäkkärin uutta sämpylää maistanut). Täytteeksi sopi itse tehty jauhelihapihvi (jauhelihaa, kananmuna, Moilasen gluteenitonta korppujauhoa), kurkkusalaattia, ketsuppia, siivu Rainbow cheddar-sulatejuustoa ja salaatinlehti värin vuoksi.
Voin kertoa, että oli hyvää
Merkintään liittyvät avainsanat: cheddar, gluteeniton hampurilainen, hampurilaissämpylä, kevyt iltapala, kurkkusalaatti
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.