Semper vinkit!

Paras gluteeniton pizzapohja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Paras gluteeniton pizzapohja

Paras gluteeniton pizzapohja


Gluteeniton pizzapohja on helppo valmistaa tällä Semperin reseptillä. Hyvän pohjan päälle voi lisätä omat suosikkitäytteensä, joulun jälkeen kinkkupizza taitaa olla aika suosittua


Ainekset
4 dl Semper gluteenitonta Karkeaa tai Kuitupitoista jauhoseosta

1 1/2 dl vettä

10 g tuorehiivaa

2 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl leivinjauhetta

Valmista näin:

1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een.

2. Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.

3. Lisää öljy, suola, Semper gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukulla noin 4 min.

4. Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikinapallot pyöreiksi pizzapohjiksi.

5. Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

6. Paista uunin alaosassa 250°C:ssa noin 8 minuutin ajan.

... ja sitten vaan herkuttelemaan

Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, gluteenitonpizza, pizzapohja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    27.12.2018 12:44
  • Muokattu
    Tänään 16:53

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s