Muistatko tämän retroherkun?
Riisisuklaa valmistuu helposti ja nopeasti vaikkapa lasten kanssa. Saat makeisista näyttävän näköisiä, kun annostelet ne kauniisiin karkki- tai muffinivuokiin. Ihania herkkupaloja juhlahetkiin!
Gluteenittomat Riisisuklaat
125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta (sokeroimatonta)
1 tl vaniljasokeria
8 dl Semper gluteenittomia Riisimuroja
1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa.
Nosta pois liedeltä.
2. Lisää tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri
sekoittaen.
3. Lisää Semper Riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin
paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
4. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.
Mistä löydät Semper glueenittomat riisimurot?
Niitä on jo myynnissä K-ryhmän suurimmissa kaupoissa ja ne ovat tulossa myyntiin myös S-ryhmän suurimpiin kauppoihin huhtikuun aikana.
Kuva ja resepti: Hellapoliisi
Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton herkku, gluteeniton riisimuro, gluteenittomat karkit
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.