Kevyiden iltapalojen sarja alkoi tuhdilla täytetyllä patongilla. Espanjan reissulta oli sattunut mukaan myös muita gluteenittomia herkkuja, joten kevyiden iltapalojen sarja sai jatkoa hampurilaisella.
ProCelin hampurilaissämpylä oli erittäin kuohkea, hyvin erilainen kuin kotimaiset vaihtoehdot (en tosin ole vielä mäkkärin uutta sämpylää maistanut). Täytteeksi sopi itse tehty jauhelihapihvi (jauhelihaa, kananmuna, Moilasen gluteenitonta korppujauhoa), kurkkusalaattia, ketsuppia, siivu Rainbow cheddar-sulatejuustoa ja salaatinlehti värin vuoksi.
Voin kertoa, että oli hyvää
Merkintään liittyvät avainsanat: cheddar, gluteeniton hampurilainen, hampurilaissämpylä, kevyt iltapala, kurkkusalaatti
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.